Maak kennis met onze medewerkers

Wie zijn wij?

Leer hieronder onze medewerkers beter kennen en zie welke opleidingen zij allemaal genoten hebben.

Mike Willemsen

Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Physical Rehabilitation Trainer

Email: Mike@willemsenfysio.nl
Mike

Na mijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen [HAN], heb ik de specialisatie Professional Master Manuele Therapie behaald.

In 2009 heb ik de specialisatie Musculoskeletale Ultrasound[MSU] echografie afgerond en heb ik me geschoold in de relatief nieuwe behandelmethode Extracorporeal ShockWave Therapy [ESWT], en de Physioplux EMG methode.

Ook heb ik me gespecialiseerd in de Dry Needling techniek waardoor ik bevoegd ben om spierproblemen [myofasciale pijn] te behandelen door met naalden in de spier te prikken. In 2017 is hier een vervolg op gekomen door de opleiding EPTE®, waarbij onder geleiding van echografie een naald in een pees wordt gebracht.

Naast deze opleidingen heb ik in de loop van de jaren meerdere cursussen gevolgd om me te kunnen verbeteren en specialiseren in fysiotherapeutische behandelmethoden, sport medische training, oefentherapie, ademhalingstherapie, RSI [tegenwoordig KANS genoemd] en werkplekonderzoek.

Samen met Léon heb ik ook de opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer afgerond. Hiermee kunnen we elke (top)sporter optimaal begeleiden in het verbeteren van zijn/haar prestaties zonder of met blessures.

Léon Scholten

Fysiotherapeut | Physical Rehabilitation Trainer

Email: Leon@willemsenfysio.nl
Ik heb de studie Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik de externe minor Sport&Revalidatie gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en heb ik een preventierichtlijn Voorstekruisband letsel geschreven voor de Handbal academie dames op Papendal. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Willemsen.

Mijn interesse in sport heeft me ertoe gezet mij verder te specialiseren. Ik heb daarom ook de opleiding Physical Rehabilitation Trainer behaald aan de International Acadamy for Sportscience.

Na het behalen van mijn opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer heb ik mij ontfermd over de sporttak binnen de praktijk. Daarnaast heb ik samen met Mike Willemsen Physical lab opgericht. Physical lab neemt testen af bij verenigingen en individuele sporters om de grondmotorische eigenschappen en het blessure-risico per individu in kaart te brengen. Wij bieden trainingsadviezen om sportspecifieke eigenschappen te verbeteren en het blessure risico te verminderen.

Sinds 2017 heb ik me tevens gespecialiseerd in de Dry Needling techniek.

Momenteel ben ik bezig met de master of science manuele therapie op de SOMT.

Anouk Lieferink

Fysiotherapeut | GLI Leefstijlcoach

Email: Anouk@willemsenfysio.nl

Ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan THIM van der Laan in Nieuwegein. Mijn interesses liggen vooral op sportgerelateerde klachten en gewrichtsklachten van schouder, elleboog, knie en enkel. Ik sta geregistreerd bij het OncoNet sinds 2018, wat wil zeggen dat ik patiënten met kanker of die hiervoor behandeld zijn kan helpen om weer fit te worden en blijven. Verder heb ik ik een diploma Medical Taping Concept en sportvoeding.

Sinds 2020 ben ik ook Leefstijlcoach en heb ik de verkorte opleiding aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid afgerond. Hierdoor ben ik erkend GLI Leefstijlcoach en bied ik het tweejarige CooL traject aan wat volledig vanuit de basisverzekering wordt vergoed.
Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf waarbij ik bootcamplessen geef. Ook geef ik coaching waarbij we samen aan de slag gaan met jouw doelen. Kijk voor meer informatie op www.lieferfit.nl
Meer informatie? 055 - 5426010 afspraak maken