Wie zijn wij

Maak kennis met onze medewerkers
Mike achtergrond

Mike Willemsen

Ik ben getrouwd en trotse vader van twee kinderen en in mijn vrije tijd mag ik graag actief bezig zijn. Denk hierbij aan kitesurfen, snowboarden, wakeboarden, krachttraining en padel maar ook gitaar spelen vind ik erg leuk en ga ik er graag op uit met mijn hond.

Als eigenaar van deze mooie praktijk ben ik trots op het fantastische team. Binnen de praktijk ben ik werkzaam als fysiotherapeut, manueel therapeut en muskuloskeletaal echografist (kortom ik maak echo’s aangaande het bewegingsapparaat). Mijn interesses en specialisaties gaan uit naar wervelkolom gerelateerde klachten, schouderklachten, (top)sport revalidatie, dry needling, E.P.T.E. en peesblessures.

mike@willemsenfysio.nl

Leon achtergrond

Léon Scholten

Al jaren gelukkig samen met Eline en vader van twee zoons Reef en Owen. In onze vrije tijd en trekken we er samen graag op uit om in de natuur te wandelen en avonturen te beleven. In de winter zoeken we graag de sneeuw op om te skiën en te snowboarden. Daarnaast sport ik graag in het krachthonk of ga ik hardlopen.

Met trots werk ik al meer dan 10 jaar voor Willemsen Fysiotherapie. Afgelopen zomer heb ik de MSc tot Manueel Therapeut afgerond aan de SOMT. Verder heb ik specialisaties gevolgd op het gebied van sport(revalidatie), dry needling en blood flow restriction training.

Mijn interesses zijn gericht op wervelkolom gerelateerde klachten en (top)sport revalidatie.

leon@willemsenfysio.nl

Anouk achtergrond

Anouk Lieferink

Ooit ben ik begonnen als stagiaire en inmiddels al weer een aantal jaren werkzaam bij Willemsen Fysiotherapie.

Ik ben fysiotherapeut, leefstijl- en intuïtief eten coach. Ik ben er voor jou zodat jij lekkerder in je vel komt te zitten. Samen met jou maak ik een plan van aanpak zodat je (weer) kunt doen wat je graag zou willen doen. 

Mijn interesses liggen bij klachten aan heup, knie, enkel en schouder, revalidatie na operaties en oncologische revalidatie. Ook begeleid ik de leefstijlgroepen (GLI/CooL) die volledig worden vergoed uit de basisverzekering.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de mountainbike, doe ik leuke dingen met vrienden, kook ik nieuwe recepten en ben ik creatief in onder andere mijn bullet journal. Samen met mijn kat en 50 planten woon ik in Apeldoorn.

anouk@willemsenfysio.nl

Daphne-achtergrond

Daphne de Goede-Schols

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een dochter en zoon. Met zijn viertjes wonen we heerlijk aan de rand van het Mheenpark in Apeldoorn. Samen met mijn man doe ik aan latin stijldansen, voorheen in de Nederlandse top, maar sinds de kinderen geboren zijn op recreatief niveau. Verder zijn we lekker druk met het gezinsleven en alles wat daar bij komt kijken.

In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik een jaar lang zowel in de Isala Klinieken in Zwolle heb gewerkt, als in deze praktijk. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar alleen de praktijk Willemsen Fysiotherapie. Hier heb ik mij de jaren erna gespecialiseerd in shockwave en echografie. Door de geboorte van mijn dochter in 2015 kon ik al minder gaan werken en na de geboorte van mijn zoon in 2019, was ik zelfs genoodzaakt om even volledig te stoppen. Nu ben ik weer terug in de praktijk, maar niet meer als fysiotherapeut. Op maandag- en woensdagochtend treft u mij aan achter de balie, waar ik de administratieve taken op mij neem.

daphne@willemsenfysio.nl

Kirsten achtergrond

Kirsten Schreurs

Ik ben een fysiotherapeute in spé en sinds kort werkende bij Fysiotherapie Willemsen als assistent fysiotherapeut.

Ik volg, met alle plezier, een universitaire bachelor opleiding in Amersfoort. Met deze opleiding, hoop ik in de voorhoede te lopen van een nieuwe generatie fysiotherapeuten. Ik ben een vrolijke studente van 20 jaar en in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de ontspanning op te zoeken in de bossen van mijn woonplaats; Loenen. Ik ben hier graag actief in de vorm van wandelen en mountainbiken, maar als je het mij vraagt, gaat er niets boven een buitenritje met mijn paard Lau. “

kirsten@willemsenfysio.nl