Missie & Visie

 

Onze missie: Leven is bewegen!
Iedereen beweegt, jong en oud. De mate van bewegen bepaalt mede de kwaliteit van leven. Hier werken wij als praktijk graag aan mee om dit voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Als kleinschalige praktijk is er intern veel overleg, waardoor de therapie goed op u als patiënt  afgestemd wordt. Deskundigheid, mensgerichtheid, wederzijds respect en eerlijkheid zijn de speerpunten in onze praktijk.

Onze visie
De fysiotherapeut is de specialist in bewegen en zorgt dat mensen weer zo optimaal mogelijk kunnen bewegen, nu en in de toekomst. Als praktijk beogen wij een professionele, klantgerichte en innovatieve lokale fysiotherapiepraktijk te zijn. Hierbij wordt gehandeld naar de hulpvraag/klachten van u als de patiënt, welke op wetenschappelijke verantwoorde basis wordt ingevuld. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of omdat het lichaam ouder wordt, uw fysiotherapeut is hier allemaal bekwaam in. Uitgangspunt is dat wie optimaal kan bewegen, een maximale kwaliteit van leven ervaart.

Als praktijk zijn wij ingesteld op actief herstel. Wij houden voor ogen dat de oorzaak van de klacht moet worden aangepakt, in plaats van alleen de symptoombestrijding. Dit houdt in dat we ook van u een actieve medewerking verwachten. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de belastbaarheid van de individuele patiënt. Voor iedere patiënt zal dan ook een individueel behandelplan worden opgesteld, waarbij behandeld wordt volgens de nieuwste inzichten.

Meer informatie? 055 - 5426010 afspraak maken