LEEFSTIJL

Reviews

Reviews

Hier leest u enkele reviews over het CooL programma van deelnemers

Ik vind Anouk een fijne leefstijlcoach, laat iedereen in zijn/haar waarde en weet toch te motiveren om eens goed na te denken waarom je iets vind of wat je voelt. En haar visie op een gezonde leefstijl sluit helemaal aan bij die van mij.
~ Immie

Erg informatief en geen spijt dat ik hiermee begonnen ben. Super relaxed. Niet zoals een ‘echte’ diëtist van ‘je moet dit’ of ‘je mag dit niet’. Uiteraard ook heel erg nformatief wat besproken is tijdens het programma so far.
~ Anoniem

Het delen van elkaars ervaringen in groepsverband motiveert en stimuleert. De groep voelt veilig omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit. Veel informatie wist is wel, maar het is goed om het weer even op te halen en de kijk van onze coach op leefstijl is verfrissend en interessant. Fijne open persoonlijkheid, rustig, soms beetje chaotisch maar altijd professioneel en gedreven. Voelt echt als steun en dat is fijn en belangrijk. Mooie kijk op het geheel, inspirerend.
~ Jacqueline

Het Cool programma is leerzaam, je gaat bewuster eten/slapen/denken/bewegen. Anouk is een nuchtere vlotte en meelevende coach. Heeft een fijne denkwijze, kan in een paar woorden dingen duidelijk maken. 
~ Marion

Meer informatie

Bij Willemsen Fysiotherapie is Anouk Lieferink werkzaam als leefstijlcoach. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met haar opnemen via het nummer 055-5426010 of een mail sturen naar GLI@willemsenfysio.nl.